Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Centrale verwarming

Rondom de Centrale Verwarming gaan de ontwikkelingen snel, Eshuis-Wams kent de marktontwikkelingen en streeft ernaar deze ontwikkelingen persoonlijk toe te passen.

CV-ketel installatie

Bij een cv-ketel installeren komt veel vakkennis kijken. In een cv-ketel komen gas, water en elektra samen. Het veilig en betrouwbaar installeren hiervan kunnen onze installateurs voor u verzorgen. Eshuis-Wams kan voor u een nieuwe cv-ketel installeren of een oude cv-ketel vervangen. Ook kunnen wij voor u een thermostaat plaatsen of onderdelen vervangen.

Lees meer over onze service en onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Centrale verwarming

Wat betreft centrale verwarming, kunt u bij ons terecht voor de aanleg van o.a. vloerverwarming, heteluchtverwarming, stadsverwarming en warmtepompen. Maar ook kunt u terecht bij ons voor de service en onderhoud hiervan.

 

Vloerverwarming

Wij kunnen voor u ook de installatie van vloerverwarming verzorgen. Vloerverwarming zorgt voor lagere energiekosten omdat vloerverwarming een lagere watertemperatuur eist dan radiatoren. Dit zorgt uiteindelijk ook voor minder energie. Ook wordt de warmte gelijkmatig verdeeld in uw huis. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen en gaan graag met u in gesprek.