Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Zonnepanelen

Het is belangrijk om van deze groene energiebron gebruikt te maken, Eshuis-Wams wilt u hier graag bij helpen.

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen ziet u steeds vaker in Nederland. Op daken van huizen, van bedrijven, maar er zijn ook speciale zonneweides. Ieder uur komt er een hoeveelheid zonne-energie op aarde terecht die de wereldbevolking gedurende een jaar van energie kan voorzien. Van deze 100% groene energiebron moeten we gebruik gaan maken. Het gebruik van zonnepanelen zorgt o.a. voor een aanzienlijk lagere energierekening, het is beter voor het milieu en uw woning kan een hogere woningwaarde krijgen.

Lees meer over onze service en onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Lagere energierekening door zonnepanelen

Een lagere energierekening door zonnepanelen kan u verwachten als u zonnepanelen plaatst. Het is afhankelijk in welke richting uw dak staat, hoeveel het kan opleveren. Mocht uw dak in een gunstige positie staan voor de zon, dan kan het zelfs geld opleveren. Binnen enige tijd heb je de investering van zonnepanelen weer terugverdiend. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om BTW terug te vragen bij de belastingdienst en kan het zelfs zo zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie.

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Buiten dat u kosten kan besparen op uw energierekening, zijn zonnepanelen ook erg goed voor het milieu. Er wordt geen CO2 uitgestoten bij het opwekken van zonne-energie en dat maakt zonnepanelen erg duurzaam.

In Nederland schijnt de zon ook vaak genoeg voor het gebruik van zonnepanelen en kan u ieder jaar veel geld besparen.

Hogere woningwaarde

Door zonnepanelen te plaatsen op uw dak, genereert u een hogere woningwaarde. Woningen met zonnepanelen krijgen een beter energielabel, wat zorgt voor een betere waarde. Veel kopers geven een voorkeur voor een huis met zonnepanelen. Het investeren in zonnepanelen heeft niet alleen direct effect op uw portemonnee, maar dus eventueel ook in de toekomst.

Wij van Eshuis-Wams kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag persoonlijk te woord.