Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Gas

Een veilige gasinstallatie is van levensbelang. Wij van Eshuis-Wams kunnen voor u een veilige en betrouwbare gasinstallatie verzorgen.

Gasinstallatie

Niet alleen de aansluitingen van een gasinstallatie maar zeker ook de manier van het leggen van de leidingen is erg belangrijk. Het netwerkbedrijf zorgt ervoor dat aardgas naar uw woning wordt gebracht. Vanaf de gasmeter in uw woning kan onze ervaren installateur de gasleiding naar het gewenste punt brengen. Dit gewenste punt is vaak het eindpunt van de leiding waarbij het gewenste product kan worden geïnstalleerd. Denk hierbij aan een gasfornuis, cv-ketel of gaskachel.

Lees meer over onze service en onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Cv-ketel installeren

Bij een cv-ketel installeren komt veel kennis kijken. In een cv-ketel komen namelijk gas, water en elektra samen. Een veilige en betrouwbare installatie van een cv-ketel kunnen onze installateurs voor u verzorgen. Eshuis-Wams kan voor u een nieuwe cv-ketel installeren of een oude cv-ketel vervangen. Ook kunnen wij voor u een thermostaat plaatsen of onderdelen vervangen.

Gashaard installeren

Een gashaard installeren kunt u het beste overlaten aan onze professionals. Een gashaard kan prachtig staan in uw (nieuwe) interieur, maar ook hierbij is een goede installatie erg belangrijk.

Als er nog een gasleiding moet worden aangelegd vanaf de gasmeter naar de locatie van de gashaard, dan is dit geen enkel probleem. Er is vaak veel mogelijk om een gasleiding te plaatsen naar de gewenste locatie voor uw gashaard.

Installateurs van Eshuis-Wams

De installateurs van Eshuis-Wams hebben veel ervaring. Met al meer dan 50 jaar ervaring is Eshuis-Wams een betrouwbare partner op het gebied van installatietechniek. Graag werken wij voor u aan een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.