Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Service en Onderhoud

Bij Eshuis-Wams is het mogelijk om verschillende Service en Onderhoud uit te voeren voor werkzaamheden die wij uitvoeren. Bent u benieuwd? In de tekst beneden leggen wij het uw nader uit.

Hoe gaan wij te werk?

Om een duurzame en veilige installatie te garanderen is goede service en onderhoud van groot belang. Bij Eshuis-Wams kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten zodat (werktuig)bouwkundige en klimaatinstallaties vakkundig onderhouden kunnen worden door onze specialisten.

Bekijk onze werkzaamheden

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Lager energieverbruik

Met de service en onderhoud van Eshuis-Wams wordt de levensduur van de installatie verlengd en een lager energieverbruik vastgehouden. 24 uur per dag staan er specialisten voor u klaar om onverhoopte storingen zo snel mogelijk op te lossen. Met vakkundig onderhoud wordt de veiligheid van uw installatie gewaarborgd.

 

Minder kans op storingen

De kans op storingen aan apparatuur en toestellen wordt aanzienlijk kleiner als het onderhouden wordt. Ook de levensduur van de installatie wordt verlengd.

Eshuis-Wams verzorgt voor steeds meer partijen de service en onderhoud. Zo verzorgen wij service en onderhoud voor de zorg- en onderwijssector, voor MKB, de overheid, woningbouwverenigingen en particulieren.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.