Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Zinkwerk

Zinkwerk op uw nieuwbouw woning, of is uw huidige aan vervanging toe? Eshuis-Wams verzorgt het voor u. Doordat wij alles in onze werkplaats op maat kunnen maken, is geen klus ons te groot.

Zinkwerk installatie

Onder zinkwerk aan uw dak verstaan we bij Eshuis-Wams alle installatie-, onderhouds- en isolatiewerkzaamheden die aan uw dak verricht kunnen worden. Om lekkages en defecten aan uw dak te voorkomen, raden wij u aan regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen wanneer u dakbedekking wilt laten plaatsen. Dit is een beschermende laag van bitumen, zink of kunststof die op een plat of hellend dak kan worden aangebracht.

Lees meer over onze service en onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Dakgoten vervangen

Uw dakgoten vervangen voor zinkwerk kunnen wij van Eshuis-Wams voor u verzorgen. Zink is een onderhoudsvriendelijk materiaal en heeft een langere levensduur dan gemiddelde materialen voor dakgoten. Daarnaast is het ook nog eens recyclebaar.

Mogelijkheden voor zink

Buiten dat er dakgoten gemaakt kunnen worden van zink, zijn er veel mogelijkheden voor zink. Zo is zink ook geschikt voor dakbedekking en bekleding van gevels. Zink geeft een mooie uitstraling aan de gevel, een dakgoot of het complete dak van uw woning of pand.