Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Water

Water is een van de meest gebruikte producten in uw woning of bedrijf, daarom is het ook belangrijk dat water op de juiste manier uw huis binnenstroomt.

Waterleiding installatie

Water is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Water is een van de meest gebruikte producten in uw woning of bedrijf. Daarom is het belangrijk dat dit op de juiste manier binnenstroomt. Hierbij moet u niet alleen denken aan het water uit de kraan, maar water wordt op vele manieren toegepast in uw woning of bedrijf. Denk hierbij aan een cv-installatie, wasmachine, vloerverwarming en sanitair. Zowel de koud- als warm waterinstallaties kunt u aan Eshuis-Wams overlaten.

Lees meer over onze service en onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Leidingwerk aanpassen

Leidingwerk aanpassen kan hoog nodig zijn bij bijvoorbeeld het verbouwen van de keuken of badkamer. In sommige gevallen is het nodig om waterleidingen te verleggen of uit te breiden. Het verleggen van waterleidingen of het plaatsen van sanitair behoort tot ons vakgebied.

Vloerverwarming

In de woningbouw stijgt de vraag naar vloerverwarming en wij van Eshuis-Wams kunnen die voor u verzorgen. Het is een onzichtbare en zuinige manier om uw huis te laten verwarmen. Vloerverwarming verwarmt het huis gelijkmatig en werkt efficiƫnter dan een normale verwarming. Hiermee is vloerverwarming milieubewuster, maar ook energiezuiniger.

Wasmachine aansluiten

Buiten dat we complete waterinstallaties kunnen verzorgen, zijn we ook beschikbaar voor de kleinere klusjes zoals een wasmachine aansluiten. Heeft u een nieuwe wasmachine of gaat u verhuizen? Wij helpen u graag om uw wasmachine op de juiste manier voor u te installeren.

Bij Eshuis-Wams kunnen waterinstallaties verzorgen van sanitair tot vloerverwarming. Uitgevoerd door onze monteurs met jarenlange ervaring en kennis. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.