Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Elektra

Onze ervaren installatietechnische monteurs zorgen voor het ontwerp en de installatie van complete infrastructuren rondom elektra.

Elektrotechnische installaties

Bij elektrotechnische installaties in woonhuizen, winkelpanden en kantoorgebouwen kunnen wij u helpen. Installaties in of boven het plafond, in of achter de muur en in of onder de vloer, voor ons is niets te gek. Dit zijn vaak systemen die even onzichtbaar als onmisbaar zijn.

Zie ook: Service en Onderhoud

Onze hulp nodig?

Ons team gaat graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Inbraakbeveiliging

De juiste inbraakbeveiliging zorgt voor een veilig gevoel bij u thuis. Veel mensen denken dat hun dit niet zal overkomen, maar inbraak kan iedereen overkomen. Goede beveiliging maakt het voor inbrekers onaantrekkelijk om een poging te wagen. Het zal langer duren voordat inbrekers ├╝berhaupt naar binnen kunnen komen en dat maakt de kans groter dat ze gepakt zullen worden of helemaal niet binnen kunnen komen. Zorg voor goede inbraakbeveiliging om u veilig thuis te kunnen voelen.

Brandbeveiliging

Het gebruik van goede brandbeveiliging is geen overbodige luxe. Kleine veranderingen binnen uw huis of op kantoor kunnen grote verschillen maken mocht er brand uitbreken.

De brandbeveiliging moet uiteraard wel geschikt zijn voor uw omgeving en wij van Eshuis-Wams kunnen u daarin adviseren.

Elektra vervangen

Elektra vervangen of opnieuw laten aanleggen kunnen wij voor u verzorgen. Bij oudere woningen is het vervangen van elektra op den duur noodzakelijk. In sommige gevallen is het essentieel voor uw wensen, maar ook verzekeraars stellen eisen aan de elektra. Wij kunnen voor u de gewenste elektra vervangen.

Met al meer dan 50 jaar ervaring is Eshuis-Wams een betrouwbare partner op het gebied van elektratechniek. Graag werken wij voor u aan een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing. Vraag een offerte aan voor uw elektrotechnische installatie.