Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Eshuis-Wams

Eshuis-Wams, vakkundig in installatiewerk

Eshuis-Wams installatiebureau Hoogeveen

Eshuis-Wams is een installatiebureau in Hoogeveen en voert al uw kleine en grote en installatiewerken vakkundig uit. Als u opzoek bent naar kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en service, dan bent u bij Eshuis-Wams op het juiste adres. Met de bouwkundige en installatietechnische kennis gaan wij met veel passie aan de slag.

Eshuis-Wams heeft al meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om service en kwaliteit. Eshuis-Wams is een familiebedrijf dat al drie generaties lang tevreden klanten heeft opgeleverd. Met veel passie werken wij aan ons vak en zorgen wij voor de juiste oplossing in uw woon- of werksituatie.

Werkzaamheden

Wij willen de klant graag meenemen in ons familiebedrijf

Het bedrijf loopt al 3 generaties door in onze familie, Eshuis-Wams heeft daardoor al zo'n 50 jaar ervaring op gebied van installatietechniek waardoor wij een betrouwbare partner zijn geworden. Wij werken met een fris en jong team waarbij we kijken naar veilige en duurzame oplossingen die op maat gemaakt zijn voor de klant.

Techniek die bij u past

Bij Eshuis-Wams zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden en zoeken we graag naar techniek die bij u past. De wensen die u heeft op het gebied van techniek bespreken we graag persoonlijk zodat we voor u de perfecte oplossing kunnen vinden. Wij denken met u mee en adviseren u graag, zodat u zorgeloos kunt wonen of werken.

Vakkundig uitgevoerd

Zowel grote als kleine klussen kunnen vakkundig worden uitgevoerd. Wij kunnen onder andere elektrotechnische installaties verzorgen, zorgvuldig wateraansluitingen realiseren, maar ook veilige gasinstallaties aansluiten. Ook voor het renoveren van een badkamer, de installatie van een ketel of verwarming kan u bij Eshuis-Wams terecht.