Bel ons op 0528 263 410 of mail naar info@eshuis-wams.nl

Welkom bij Eshuis Wams

Installatiebedrijf in Hoogeveen

Eshuis-Wams is het installatiebedrijf in Hoogeveen voor al uw klussen.

Installatiebedrijf in Hoogeveen

Eshuis-Wams is het installatiebedrijf in Hoogeveen. Of het een grote en kleine klus is, wij kunnen het voor u regelen. Met 50 jaar ervaring hebben wij alle bouwkundige en installatietechnische kennis in huis. Wij kunnen voor elk probleem een oplossing vinden, zodat u zorgeloos kunt wonen of werken.

Bekijk al onze werkzaamheden

Onze hulp nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig installatiebedrijf in Hoogeveen? Neem dan snel contact met ons op. En ervaar onze professionaliteit bij grote en kleine installatieklussen. Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Elektra, gas en water

Wat in geen enkel huis of bedrijf mag ontbreken zijn elektra, gas en water. En dit moet natuurlijk ook veilig geïnstalleerd zijn en veilig werken. Eshuis-Wams kan dit voor u installeren, controleren en onderhouden. Wij zorgen ervoor dat u gas-, elektra– en waterinstallatie betrouwbaar is. Zo kunt u genieten van deze voorzieningen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Overige diensten

Ook kunnen wij andere belangrijke installaties regelen voor bij u thuis of op het werk, zoals: verlichting, ventilatie en zinkwerk. Hiermee zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw huis of juist vol concentratie bezig kan op je werk. Vooral verlichting en ventilatie is er belangrijk voor uw eigen gezondheid. En zinkwerk dat aan vervanging toe is, kan leiden tot lekkages. Gelukkig staat Eshuis-Wams voor elke klus voor u klaar.

Onderhoudscontract

Om het nog makkelijker voor u te maken, bieden wij de mogelijkheid voor een onderhoudscontract voor uw CV-ketel aan. Dit contract wordt afgesloten met ons zusterbedrijf Technisch Bureau Wams. Zij regelen dat uw ketel wordt onderhouden en betrouwbaar blijft.  Zo geniet u het langst van de CV-ketel.

 

CV, warmtepomp en airco

Niemand wil een koud huis in de winter of een warm huis in de zomer. Gelukkig kunnen wij u helpen met het installeren van centrale verwarming, een warmtepomp en airco. Naast het installeren kunnen wij dit ook voor u onderhouden en op uw wensen afstellen. Op deze manier kunt u bepalen welke temperatuur u in huis wilt hebben. Niet alleen in uw woning, maar ook in uw bedrijf kan dit veilig geïnstalleerd worden.

Zonnepanelen

Een van de grootste trends met betrekking tot energie, zijn zonnepanelen. Eshuis-Wams vindt het belangrijk om van deze groene energiebron gebruikt te maken. En daarom kunnen wij zonnepanelen installeren en onderhouden. Meer weten over zonnepanelen?