Nieuwsarchief

Hoofdsponsorgroep HZVV weer op volle sterkte.

Toegevoegd op:21/08/2013

Vrijdag 16 augustus 2013 is door de zes bedrijven die onder het motto ‘samen sterk’ hoofdsponsor van HZVV zijn, een contract voor het komende seizoen getekend. Dit jaar zijn in de groep twee nieuwe bedrijven toegetreden:

  • Univé de Onderlinge
  • De Personeelsafdeling
Onder dankzegging zijn vertrokken Werq Personeelsdiensten en Aannemingsbedrijf Allart Schultink.
 
 

Univé de Onderlinge is de onderlinge verzekeraar in de Regio Hoogeveen-Ommen-Kampen. Univé was bereid HZVV te steunen vanwege het MVO-beleid heeft opgesteld en dat nog meer dan in de afgelopen seizoenen dit jaar een flinke impuls zal krijgen. MVO staat bij HZVV voor maatschappelijk verantwoord organiseren. HZVV probeert haar vereniging zo te organiseren dat met mensen, financiën en de omgeving verantwoordelijk wordt omgegaan.
 
De Personeelsafdeling is een dochteronderneming van Taxiwerq en verzorgt in het MKB diverse werkzaamheden die een eigen personeelsafdeling zou uitvoeren. Daarbij verzorgt de Personeelsafdeling ook de personele invulling door uitzenden of payrolling. Hoewel de Personeelsafdeling een jong bedrijf is heeft zij toch ‘haar nek uitgestoken’ omdat zij zich bij HZVV en bij ‘HZVV Onderneemt’ thuis voelt. En omdat ze in het groeiende sponsorbestand van HZVV bedrijven ziet die graag zaken met elkaar willen doen.
 
 
Rondom het nog blanco HZVV –shirt zitten: Arie Kelly van Combisport Soccer Centre, David Eshuis van de Personeelsafdeling, Frank Kapitein van Meeuwsen ten Hoopen, Edward Eshuis van Eshuis Installatietechniek, Alfred van der Laan van Major Electronics en Wim ten Brinke van Univé de Onderlinge.
 
De hoofdsponsoren hebben gezamenlijk besloten om het nog blanco shirt beschikbaar te stellen aan een nog nader te bepalen goed doel. Een goed doel wat HZVV dan als vereniging zal gaan steunen. Het bestuur van HZVV heeft een dergelijke actie voorbereid en zal op de teampresentatie van 23 augustus aan alle leden, sponsoren en sympathisanten het project en daarmee het shirt voor seizoen 2013/2014 bekend maken. Deze avond is vrij toegankelijk en begint om 19.30 uur en vind plaats in het clubhuis van HZVV.


Hoofdsponsorgroep HZVV weer op volle sterkte.