Nieuwsarchief

Hoofdsponsorgroep HZVV klaar voor nieuwe seizoen

Toegevoegd op:16/06/2014

Hoofdsponsorgroep HZVV klaar voor nieuwe seizoen

 

Vrijdag 13 Juni 2014

Gisteravond presenteerde HZVV haar hoofdsponsorgroep voor het komende seizoen.  Ook komend seizoen wordt HZVV gesteund door een zestal Hoogeveense bedrijven.  Voor seizoen 2014/2015 is de hoofdsponsorgroep versterkt met de onderneming Van der Linden Autos van Gert van der Linden. 


HZVV-1 liet zich graag met deze 6 steunpilaren van HZVV fotograferen.  Van links naar rechts Ajee Eshuis (Eshuis Installatietechniek), Bert Hendriks (MTH Accountants + Adviseurs), Gert van der Linden (van der Linden Autos), (voor) Carlo Annen (o.a. Major Electronics), Arie Kelly (Combisport Hoogeveen) en David Eshuis (de Personeelsafdeling). 

HZVV is dankbaar voor de support van deze Hoogeveense ondernemers.  HZVV zal ook komend seizoen spelen met het logo van ‘Spieren-voor-Spieren’ op het shirt.  Daarnaast is dit weekend bekend geworden dat ING Bank HZVV en buurman v.v. Hoogeveen heeft uitgekozen voor hun grote amateurvoetbalsponsorproject. Samen met o.a. Univé Verzekeringen treden zij op als verenigingssponsor en steunen HZVV en haar beleid. Een beleid gericht op het werken met  jonge talenten uit de vereniging en de regio 'Hoogeveen'. Aan de gemiddelde leeftijd van de spelers op de foto (minder dan 22 jaar) ziet men dat HZVV het niet alleen bij woorden laat. HZVV gaat dit seizoen met plezier en passie aan de slag in de eerste klasse.

 

bron: HZVV.nl


Hoofdsponsorgroep HZVV klaar voor nieuwe seizoen