Recent nieuws

Voetbalsupporters wekken energie op

Toegevoegd op: 16/12/2014

Bezoekers van de wedstrijd Feyenoord-AZ afgelopen zondag hebben energie opgewekt door speciale looptegels die kinetische energie omzetten in elektriciteit.   Test Het Rotterdamse bedrijf Energy Floors had de energie-opwekkende tegels bij wijze van test in De Kuip neergelegd voor de stoeltjes van Vak W4 op de Maastribune en in het Maasgebouw, voor de deuren naar Vak W. De Sustainable Energy Floor kan per tegel 2 tot 20 Watt opwekken, afhankelijk van het gewicht van de persoon, soort beweging en maximale doorbuiging van de tegel. De elektromechanische technologie die Energy Floors gebruikt voor de vloermodules was de eerste op de markt en gepatenteerd in Europa en de VS.


Bekijk
Voetbalsupporters wekken energie op

Cv-ketel ontploft in kinderopvang

Toegevoegd op: 08/12/2014

In een kinderopvang in het Limburgse Swalmen, is maandagochtend een cv-ketel ontploft. De  hulpdiensten melden  dat er geen slachtoffers zijn gevallen. Het gebouw, waarin tussen de 40 en 50 kinderen en hun begeleiders aanwezig waren, is ontruimd.


Bekijk
Cv-ketel ontploft in kinderopvang

Ondernemers: meer vertrouwen in 2015

Toegevoegd op: 27/11/2014

Het bedrijfsleven ziet het weer zitten. Dat blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland, een gezamenlijk onderzoek van CBS, EIB, KvK, MKB Nederland en VNO-NCW.


Bekijk
Ondernemers: meer vertrouwen in 2015

Meer nieuws

Nieuwsarchief